Budgetvriendelijke verwarmingsoplossingen

Uw optimaal renderende verwarmingsketel bij Climate Control Dilsen-Stokkem

De energieprijzen blijven stijgen en komen tot een piek die men nooit had voorzien. Fossiele brandstoffen raken uitgeput en dan krijgen we nog eens te horen dat we misschien te kampen krijgen met een energietekort… Allemaal factoren die aangeven dat het tijd wordt te investeren in duurzaam en betaalbaar verwarmen.

Bezoek onze toonzaal en ontdek de nieuwste methodes om kostenbesparend en milieuvriendelijk uw huis te verwarmen.  Wij beschikken over het ruimste gamma aan pelletkachels.  Maar ook een pellet  verwarmingsketel, zonneboilers, warmtepompen en houtkachels die ervoor zorgen dat u het nooit koud krijgt in uw woning regio Dilsen-Stokkem kunt u bij ons verkrijgen.  Bovendien spreken we hier over een investering die u snel terug kunt winnen door het feit dat uw maandelijkse energiefactuur veel lager zal zijn. Uiteraard installeren wij ook klassieke verwarmingsinstallaties en diverse vormen van vloerverwarming.

Ontdek de nieuwste manier van verwarmen en kies voor Climate Control! Kom langs tijdens onze openingsuren of bel voor meer informatie of een afspraak.